fredag 15 november 2013

Frihet ut ur bitterhetens fängelse

Älskade medmänniska!

Jag ber att du ska få vara med om ett stort under. Att en ängel ska ta dig i handen och föra dig ut ur bitterhetens fängelse. Murarna är de tjockaste, dörrarna som spärrar vägen är de massivaste.

Han som spärrade dig in i detta fängelse har inte rätt att stjäla ditt liv. Du är ämnad för ett annat liv. Han som spärrade in dig såg att dina gåvor var många och att ditt liv skulle bli en lovsång till Herren. Detta måste förhindras, ett fängelse måste byggas upp.

Murarna runt dig är inte vallar som andra människor skapat genom sina fel. Genom sina misstag. Det är en mur skapad av Satan för att binda ditt liv. För att förhindra dig att leva ett rikt liv.

Jag vet att det finns de svåraste av upplevelser. Jag vet att det finns de svek som är djupa som vallgravar. Det är därför fängelsets murar kan vara som atombomb-säkra bunkrar och dörren som spärrar vägen i nivå med detta.

Likaväl ber jag om undret. Att du ska föras ut ur fängelset.

Kan bitterhetens triumf ligga i din skrivbordslåda? Skynda dig att förstöra denna triumf. Där finns inte friheten.

Friheten finns hos Jesus Kristus och den förlåtelsens väg han visar. Han lämnar dig inte ensam i kampen. Den heliga Ande följer dig genom livet. Men du måste inse att du finns i ett fängelse och tillåta honom att föra dig ut genom murarna.

Du säger kanske att det är gudomligt att förlåta, men att det inte är lika lätt för en människa. Må så vara, det är ju ett under vi ber om!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar